pondělí 2. února 2015

Chřipková epidemie

Chřipková epidemie a ECODES

posledních pár dní sleduji, jak se na nás ze všech médií hrnou zaručené zprávy o tom, že se blíží chřipková epidemie. Počty nemocných závratně stoupají a dokonce, což je smutné několik lidí už na tuto nemoc zemřelo a proto je nutné se nechat preventivně očkovat. Některé nemocnice z důvodu zvýšeného počtu nemocných lidí zakázaly návštěvy a hlavní hygienik vydal prohlášení, protože se na nás valí epidemie, kalamita, nemoci .....
No prostě mediální masáž v přímém přenosu, co dodat .......podcenili jsme prevenci!!

PREVENCE

Ano, prevence je na prvním místě, můžeme se nechat preventivně naočkovat, ale znám víc lid,í co si očkováním spíš uškodili, na druhou stranu ti, co jim očkování pomohlo se tím nechlubí, možná by mohli, aby tak vyvrátili určitá podezření.


       Můj dědeček si každé ráno lupl kotel slivovice a za celý jeho život si nepamatuji, že by měl chřipku, nebo angínu, proč asi? Pro něho to byla prevence, kterou nepodcenil. Také máš komik  Bolek Polívka v jedné ze svých filmových rolí vypustil preventivní hlášku ,,musíme spálit červa''. Je to ale jen určitý úhel pohledu na tuto problematiku jménem prevence, která by měla být na prvním místě. Většina lidí věci preventivně neřeší a tím se pak dostáváme do situace, že máme problém.

       Opět Vám nabízím řešení, které je podložené mým osobním průzkumem. Dokázali jsme vytvořit tzv. antibakteriální štít, který je tím rytířem (o kterém se dříve psalo), co chrání naše zdraví. Ano začala nám chřipková epidemie a je potřeba se jí preventivně bránit.

       Poradím Vám velice jednoduchou a vyzkoušenou fintu, tedy za předpokladu, že už máte doma přípravek ECODES HOME. Namočte si do jeho roztoku záclony a závěsy nechte je odkapat a potom uschnout. Odkapaný roztok se snažte odchytit, protože se dá bez problému použít pro další prevencí. Takto ošetřené záclony i závěsy pověste zpět na své místo. Pokud máte v místnosti vertikální či horizontální žaluzie proveďte nástřik ECODESem HOME ve spreji. Můžete také provést jemný nástřik ECODESem HOME ve spreji na špalety okolo oken.

       Co se stane, získáte tím antibakteriální štít, který Vám zaručeně zničí angínu, chřipku, bacily a viry + ostatní  mikroorganismy které poletují ve vzduchu.  Protože ve většině případů máme v těchto místech pod okny radiátory, tak se zde podle fyzikálních zákonů točí teplý vzduch, který je v místnosti. A právě tímto efektem dochází k okamžité likvidaci bacilů bakterií a virů a ani se o to nemusíte moc snažit. Nevěříte??
       
        Důvod proč tomu tak je jsem popisoval v dřívějších článcích na tomto blogu. Fyzikální zákony pracují v náš prospěch a chrání tak naše zdraví. Možná se Vám to zdá jako šílenost, ale věřte starému pořekadlu, že v jednoduchosti je síla.

       A že to doopravdy funguje, to mi věřte. Dokázali by jste si toto řešení představit ve Vašem zaměstnání, ve školách a školkách, v nemocnicích a veřejných prostorách? Já ano...........

                                                                  Pro členy Zdravé rodiny připravil -lekr-


Tuto stránku jsem jsem chtěl publikoval až v úterý ve 14.00 ale vzhledem k chřipkové epidemii jsem to bustil do světa o pár hodin dříve.  -lekr-

Žádné komentáře:

Okomentovat